Wonen

In residentie Zilverhof is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachting. Mensen die net als u willen genieten.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten zijn uitgerust met een oproepsysteem. In elke flat is beeld- en spraakverbinding mogelijk en is een dienstenplatform aanwezig.

De residentie is volledig toegankelijk voor andersvaliden.

In residentie Zilverhof kan u rekenen op 24u/24u permanentie. Indien specifieke medische interventie nodig blijkt wordt contact opgenomen met de huisarts, in geval van een kritieke noodsituatie worden de hulpdiensten verwittigd.

De overbruggingszorg wordt gegarandeerd door dienstverlener Time for Quality. Om dit te realiseren gaat Time for Quality samenwerkingsverbanden aan met passende zorgverleners uit de regio zodat vrienden en familie geen lange afstanden moeten afleggen indien u tijdelijk intensieve zorgverlening nodig heeft.

Vereenzaming krijgt geen schijn van kans! De vele gemeenschappelijke ruimten nodigen uit om samen met mederesidenten, familie en vrienden gezellig samen te zijn. Daarnaast coördineert de woonadviseur de organisatie van activiteiten die de sociale netwerking bevorderen, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wonen in residentie Zilverhof is kiezen voor een bepaalde levensstijl.

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Wonen