Over Zilverhof

Een luxueuze wooninfrastructuur voor de 65-plusser

Residentie Zilverhof biedt prachtige assistentiewoning met een moderne hedendaagse architectuur. De appartementen zijn ruim en afgewerkt met hoogwaardige, kwaliteitsvolle materialen welke een luxueuze sfeer creëren.

Het gebouw bestaat uit 3 vleugels welke rondom een fraai aangelegde en toegankelijke binnentuin gelegen zijn.

In het kader van de dienstverlening staan meerdere gemeenschappelijke ruimten ter beschikking. Diverse gemeenschappelijke ruimten bevinden zich op het gelijkvloers zoals o.a. een gezellige lounge en salon, het restaurant met bar en polyvalente ruimte, een kapperssalon, fitness- en wellnessruimte. Verder wordt ook een handelspand in het project gerealiseerd.

In de private garage is een fietsstalling voorzien, er is eveneens een oplaadpunt beschikbaar voor uw elektrische fiets of auto. Wie geen eigen fiets heeft kan een fiets huren uit de gemeenschappelijke fietsenstalling.

De indeling van de privatieve woongedeelten garandeert een intens wooncomfort, comfortabel wonen en veiligheid vormen hierbij het uitgangspunt. De appartementen zijn aangepast aan de huidige en eventueel toekomstige noden, zonder dat eventuele aanpassingen opvallend aanwezig zijn in het interieur. Iedere flat heeft bovendien toegang tot een privatief terras.

In residentie Zilverhof is het aangenaam vertoeven. Gezelligheid en comfort gaan hand in hand. In onze woningen ligt de nadruk op toegankelijkheid, veiligheid en comfort.

Residentie Zilverhof behoort tot de groep Time for Quality

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Over Zilverhof