Nieuws

Samen in beweging met onze physical coach vanaf 16 feb 2018

We horen en lezen het dagelijks in de media, en we weten het allemaal: bewegen houdt ons gezond. Regelmatig bewegen is een goede gewoonte: het geeft je een goed gevoel, het helpt je een goede conditie te behouden en het verlaagt de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer activiteiten kan blijven doen die je graag doet. Residentie Zilverhof breidt de basisdienstverlening uit met een uur sport per 14 dagen, begeleid en onder toezicht van onze physical coach Dirk Van Lancker.

Dirk Van Lancker is een professionele beweegcoach met ervaring in de sportwereld. Met veel enthousiasme neemt hij zijn opdracht ter harte. Onze residenten kunnen bij Dirk terecht voor zowel groepssessies als individuele begeleidng, dit tweewekelijks op vrijdag, telkens van 14.30u tot 15.30u.

» Lees meer


Residentie Zilverhof neemt deel aan Dag van de Zorg, 19 maart 2017.

Benieuwd naar wat een erkende assistentiewoning te bieden heeft? Kom langs op Dag van de Zorg en maak kennis met ons woon- en lifestyleconceptwerking, onze dienstverlening maar ook met ons zorgconcept. Bent of wordt u zorgbehoevend dan kan u, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, in residentie Zilverhof blijven wonen. Wij heten u van harte welkom, 10 tot 17 uur. Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen, geen nood. Iedere donderdag kan u de residentie vrij bezoeken van 13u tot 16.30u en uiteraard ook op afspraak.

» Lees meer


Mosselen met frietjes à volonté

Ter gelegenheid van de seniorenweek werden de residenten in residentie Zilverhof culinair in de watten gelegd. Samen genoten we van heerlijke mosselen met frietjes à volonté.

» Lees meer


Event "De tijd van toen" - 28 oktober 2016

Op vrijdag 28 oktober organiseert residentie Zilverhof een spetterend event: "De tijd van toen".Een namiddag gevuld met muziek en filmfragmenten uit jaren '50, '60 en '70.

Klinken volgende namen als een bel, dan mag je dit event zeker niet missen!Paul Anka, Roy Orbison, Frank Sinatra, Elvis Presley, Percy Sledge, Rocco Granata, The beach boys, ABBA,...

Aanvang: 15 uur.  Inkom: gratis 

Iedereen welkom, graag een seintje van je komst: Liesbet Deheyder: 02 899 00 10 | 0495 32 51 71

» Lees meer


Uitnodiging dansnamiddag 18 november 2016

De eerste dansnamiddag was zo leuk dat we dit nog eens herhalen!

We nodigen je dan ook graag uit op onze tweede dansnamiddag om samen met leeftijdsgenoten een aangename en sfeervolle dansnamiddag te beleven.

Strek de benen, geniet en maak plezier! Wij kijken ernaar uit een mooie tango, of wie weet een trage discoswing te mogen bewonderen. En zelfs al waag je geen pasje op de dansvloer, de muziek uit je jonge jaren zal je zeker bekoren!>

Iedereen welkom op 18 november van 15u tot 18u.

Een gratis koffie of thee wordt u alvast aangeboden.

 

Tot dan!

Het Zilverhofteam.

» Lees meer


Residentie Zilverhof neemt deel aan Nieuwbouwzondag, 24 april 2016

Residentie Zilverhof neemt deel aan het event Nieuwbouwzondag.

U kan onze residentie bezoeken van 11u tot 17u, op afspraak.

Gelieve hiervoor Mevr. Liesbet Deheyder te contacteren: 0495 32 51 71

» Lees meer


Ontdek de flats van de toekomst! Kijkdag 23 april 2016.

Residentie Zilverhof organiseert op zaterdag 23 april een kijkdag van 13 uur tot 17 uur. Kom langs en maak kennis met het vooruitstrevend zorg- en dienstenconcept.

Programma:

  • Toelichting zorg- en dienstverlening om 13 uur en 15 uur
  • Demonstratie dienstenplatform om 13.30u en 15.30 uur
  • Doorlopend bezichtigen modelflat

Opgelet: inschrijven verplicht voor 20 april 2016! Inschrijven kan via info@residentiezilverhof.be of  0495 32 51 71, met vermelding van het aantal personen.

 

 

» Lees meer


Residentie Zilverhof zet in op zorg!

Residentie Zilverhof zet in op zorg!

Wist u dat u ook tijdelijk in residentie Zilverhof kan verblijven wanneer u (tijdelijk) zorgbehoevend bent? In de residentie zijn gemeubelde flats beschikbaar voor een verblijf van korte duur.

Het aanbod zorg kadert ook volledig binnen de visie van het levensbestendig wonen. Wie zorg nodig heeft kan beroep doen op het professioneel zorgteam bestaande uit verpleeg- en zorgkundigen. Residentie Zilverhof biedt zorggarantie. Dankzij de 24/24u permanentie en de beschikbaarheid van de inwonende homeservice medewerker is er ook altijd iemand bereikbaar.

Wenst u graag meer informatie aarzel dan niet contact op te nemen met Mevr. Liesbet Deheyder, 0495 32 51 71

» Lees meer

Nieuws