Residentie Zilverhof

vanaf 35€/dag

Elke donderdag opendeurnamiddag 13 – 16.30u

Residentie Zilverhof biedt mooie eigentijdse flats aan senioren.

Zowel de architectuur als de aangeboden dienst- en zorgverlening zijn van hoog niveau en voldoen aan de hoge eisen van de nieuwe generatie 65-plussers!

Residentie Zilverhof staat voor zorgeloos en comfortabel wonen. Onze dienstverlening vertrekt vanuit de visie “levensbestendig wonen”. Wij realiseren dit door een uitgebreid dienstenpakket, zorg-, woon- en lifestyleconcept.Wie nu reeds denkt aan later hoeft, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, niet meer opnieuw te verhuizen.


Wat is assistentiewonen precies

Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc

Samen in beweging met onze physical coach vanaf 16 feb 2018

We horen en lezen het dagelijks in de media, en we weten het allemaal: bewegen houdt ons gezond. Regelmatig bewegen is een goede gewoonte: het geeft je een goed gevoel, het helpt je een goede conditie te behouden en het verlaagt de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer activiteiten kan blijven doen die je graag doet. Residentie Zilverhof breidt de basisdienstverlening uit met een uur sport per 14 dagen, begeleid en onder toezicht van onze physical coach Dirk Van Lancker.

Dirk Van Lancker is een professionele beweegcoach met ervaring in de sportwereld. Met veel enthousiasme neemt hij zijn opdracht ter harte. Onze residenten kunnen bij Dirk terecht voor zowel groepssessies als individuele begeleidng, dit tweewekelijks op vrijdag, telkens van 14.30u tot 15.30u.

» Lees meer